Domein binen de slotgracht afgesloten!

Het domein binnen de slotgracht is afgesloten. Om het risico op een Corona-besmetting  voor de kinderen en begeleiders van de groepen te beperken, kan je niet terecht binen de slotgracht. Het Grachtwandelpad is wel open, ons fietscafé ook. (zie ook de facebook pagina van het fietscafé)

lees meer

Bedankt!

Roosendael bedankt u voor uw begrip en solidariteit, nu de COVID-19-crisis het jeugdverblijf en het fietscafé zwaar treft.
In het bijzonder bedanken wij ook de buren, wandelaars en fietsers die aangeboden hebben om, als vrijwilliger, de nieuwe start van het jeugdverblijf mee te komen voorbereiden.

lees meer

Help Roosendael weer uit de startblokken!

Beste vrienden en sympathisanten van Roosendael

Begin dit jaar kondigden we nog enthousiast aan dat de voorbereidingen voor de viering van 800 jaar domein Roosendael snel van start zouden gaan. Vandaag hebben we die startblokken voor wat anders nodig.

Na maanden van totale lockdown opent het jeugdverblijf Roosendael straks opnieuw zijn poorten. Het doet dat niet alleen in een andere wereld, met strenge nieuwe regels die soms dure aanpassingen vergen, maar ook vanuit een andere financiële positie. Laten we het gewoon rechtuit zeggen: het dal is diep.

Wij zijn ons ervan bewust dat zeer veel mensen en instellingen nu hulp nodig hebben. Toch hopen wij, met de hulp van velen, de nieuwe start en de toekomst van Roosendael veilig te stellen. Eerlijk waar: zonder uw steun vrezen wij het ergste..

lees meer