Kamperen op Roosendael

 
 
Deel deze pagina:
  • facebook
  • twitter
  • mail naar een vriend

Het driesterrenkampeerterrein is een hectare groot en staat van 1 april tot 31 oktober ter beschikking van groepen en individuele trekkers . Buiten deze periode zijn enkel groepsreservaties mogelijk. Alleen tenten zijn er toegelaten (geen kampeerwagens). Je kan ook terecht in één van onze trekkershutten.

Na een lange fietstocht kan je in ons cafeetje genieten van een croque monsieur of spaghetti aan democratische prijzen. Vanaf 9 uur kan je hier ook ontbijten, dit dien je twee dagen op voorhand te reserveren via café@roosendael.be

 

Je kan gebruik maken van het volledig vernieuwde en gemoderniseerde sanitaire blok. Een wasmachine en een droogkast met jetonautomaat staan ook ter beschikking. Jetons kunnen worden aangeschaft bij de receptie.

Op het terrein zelf is aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk. Hiervoor kan je tegen een waarborg (20 euro) een gepaste adapter verkrijgen. Je auto kan niet op de trekkersweide zelf worden geparkeerd. Je kan wel terecht op de parkeerplaatsen naast het poortgebouw of op het aanpalende grasveld. 

Onze twee trekkershutten staan naast de trekkersweide en bieden een ideale overnachtingsplaats voor bijvoorbeeld (fietsende) trekkers langs de Vlaanderenroute of de Stedenroute. Beide routes lopen langs het domein. 

Elke hut heeft 4 slaapplaatsen (een stapelbed en twee éénpersoonsbedden), een tafel met 4 stoelen en een kookhoekje. De trekkershutten zijn elektrisch verwarmd. Voor de sleutel betaal je een waarborg van 20 euro. Eventueel kan je ook een kaart om de poort te openen vragen. Hiervoor betaal je ook een waarborg van 20 euro.

De trekkershutten zijn beschikbaar van 1 april tot 31 oktober.

Boek nu
 
Tent€5,5 /per dag
Volwassenen€6,5 /per dag
3-12 jaar€4,5 /per dag
Wasmachine/droogkastvanaf 4 euro
Trekkershut€40 /per dag
Waarborg sleutel, poortkaart of adapter€20 per item

Prijzen zijn inclusief gebruik van douche met warm water. 

Toegankelijkheid

Boek nu