Workshops en activiteiten

 
 
Deel deze pagina:
  • facebook
  • twitter
  • mail naar een vriend

Wij bieden verschillende activiteiten aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Hiervoor werken we samen met vaste partners die het domein goed kennen en een kwalitatieve workshops aanbieden. 

* Valkenier
Een boeiende uiteenzetting over roofvogels op maat van jouw publiek?  Onze huisvalkenier neemt +/- 4 à 5 roofvogels mee om je van dichtbij kennis te laten maken met deze prachtige dieren.
* 't Grom
't Grom, is het eerste doemuseum in Vlaanderen rond groenten en tuinbouwerfgoed. Ze willen de duurzame tuinbouw en het tuinbouwerfgoed op een speelse en interactieve wijze tot bij het brede publiek brengen. Daarnaast wil 't Grom de bezoeker informeren en mobiliseren voor gezonde voeding en groenten. Dé ideale leerrijke activiteit!
* Boerderijbende op wielen
Knuffelen met boerderijdieren én leerrijke dierenspelletjes zijn de specialiteit van deze bende.
http://www.boerderijbendeopwielen.be/
* 3Vents
Teambuildingactiviteiten of een zoektocht op maat uitgewerkt, dan kan je zeker en vast terecht bij 3Vents
www.3vents.be
* Mevrouw appel
Bij Mevrouw Appel wordt het publiek gestimuleerd rond fantasie, creativiteit, talentontwikkeling en houding rond natuur- en milieu. Katrien vertelt gezellige verhalen met het landschap van domein Roosendael als rode draad.
http://www.mevrouwappel.be
* Natuur- of historische rondleiding
Op domein Roosendael kan je heel wat monumentale bomen en zeldzame planten tegenkomen.  Onze natuurgids vertelt er je graag alles over!
Of wil je graag meer weten over onze 800-jarige site?  Dan is een historische rondleiding de ideale ontspanning tijdens een dag vergaderen.
* Juffertjes in 't groen
De wilde natuur op je bord na een kruidenwandeling, de juffertjes in 't groen nemen je mee naar de wondere wereld van de (geneeskrachtige) planten die je op domein Roosendael kan terugvinden
www.jufgroen.be

Wil je graag zelf iets organiseren?  Dat kan zeker en vast!  Contacteer ons dan zeker op voorhand om duidelijke afspraken te maken.

Contact us
 
Prijs op maat te bepalen/
Kleur je verblijf met een workshop of activiteit op maat gemaakt voor jouw organisatie!